Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Házilag szeretném bekötni a...

Házilag szeretném bekötni a MinDig TV-t. Vettem egy AMIKO IMPULSE T2/C földi beltéri egységet és egy TECATEL ANT-BKM18 kültéri antennát. Mi szükséges ahhoz, hogy be tudjam kötni? Csak Koax kábel és F-csatlakozó, vagy kell még más is?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Koax kábel az biztos.Így nem tom megmondani azt ,hogy az antennához mivel csatlakozik,Te tudnád megmondani,a beltérihez nálam koax dugóval csatlakozik,szerintem nálad is.Oda szerintem az kell.A beltéri a tévéhez meg HDMI kábellal,ha van a tévéden olyan ,ha nincs régebbi típusú akkor meg Scart kábellal.
2018. jan. 26. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Közben megnéztem,az antennához F csatlakozó,a kábel másik végére meg ahogy írtam koax antenna dugó.RF/IN csatlakozóba kell majd bedugnod.A tévét meg összekötöd a beltérivel HDMI kábellal és kész.
2018. jan. 26. 19:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ,az antennának F-csatlakozós kimenete van. Akkor ezek szerint két F-csatlakozó kell és a koax kábel,illetve egy HDMI kábel.
2018. jan. 26. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem.A kábel másik végére koax antenna dugó kell.
2018. jan. 26. 19:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor pontosítom magam: az antennához kell egy F-csatlakozó, a beltérihez pedig egy RF csatlakozó.
2018. jan. 26. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen!Tökéletes! :)

Szóval egy ilyen: [link]

2018. jan. 26. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,így már megvan. :) Akkor holnap beszerzem,és vasárnap meg is próbálkozom a szereléssel. További szép napot! :)
2018. jan. 26. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen!Szép estét! :)
2018. jan. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!