Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van a Tv-be dugva egy kabel...

Van a Tv-be dugva egy kabel (azthiszem antenna:D), ilyen kis kor alaku a vege, errol megy a musor. Eddig kis doboz tv-t hasznaltam, most tervezem lecserelni egy 27colos Hd tvre (? )

Figyelt kérdés
A kerdes az lenne ,hogy ezzel a kor vegu kabellel,a hd tvben jobb minosegu lesz az adas,vagy ugyanolyan mint a mostani dobozosban?

2018. jan. 25. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez kizárólag attól függ, bedőlsz-e a reklámoknak.

A DVB-T a 7 db mindigtv adást fogja.

Neked ha kábeltvd van, akkor DVB-C kell

2018. jan. 25. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:

"A DVB-T a 7 db mindigtv adást fogja."

Ezt nem értem. Ha szolgáltatónál vagy, ugyanúgy lehet T-s eszközök, hiába jön kábelen a jel. És nem csak azt a 7 adást fogja fogni, hanem az adott szolgáltatónál kötött csomagnak megfelelőeket.

2018. jan. 25. 11:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Uhh :D ez nekem eros...de ez az "antenna" minden lakasban van nem?

Alap csatornak vannak, Rtl klub,tv2,duna,viasat3 stb...

Engem konkretan az erdekel ,hogy a nagyobb/jobb tv-n szebb lesz e a kep ,ha ugyanazt a kabelt hasznalom amit a mostani regi doboz tv-men

2018. jan. 25. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz jobb a képe,de ha nem nézed ezt 1méterről akkor látod majd a pixeleket :)

A színtartománya jobb lehet és kb ennyi.

Pld ha előfizetsz akkor abban van RTL hd meg TV2 hd(szerintem ezek fölöslegesek).

2018. jan. 25. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem lesz jobb a képe,de ha nem nézed ezt 1méterről akkor látod majd a pixeleket"

Egyszerűen ne nézd közelről és akkor jó lesz.A tv nem javít a képminőségen.

2018. jan. 25. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!