Szabad földfelszíni sugárzás vételéhez kell antenna?
Figyelt kérdés
Elvileg a tv tudja venni ezeket a jeleket, de akkor is kell hozzá antenna?2018. jan. 13. 20:20
1/10 anonim válasza:
Ha olyan helyen laksz, ahol jó a vétel, egy darab drót is elég. Én pl. 500 méterre lakom az adótoronytól, itt tényleg elég egy darab drót.
2/10 anonim válasza:
Igen, kell. Antenna mindig kell. De hogy mekkora, az az adótól való távolságtól függ.
3/10 anonim válasza:
Kell..nekem elég egy szobaantenna.. De legtöbb helyen kell rendes tetőantenna
4/10 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy irták a készülékről hogy alkalmas a vételre,, hogy antenna nélkül..
Ennyi erővel a junoszt is alkalmas volt 25 évvel ezelőtt ...
2018. jan. 13. 20:53
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, hülye vagyok!
Megnyugodtál?
Mostmár magyarázd el légyszi hogy akkor miben különbözik igy az a tv amihez ez oda van írva,a 20 évvel ezelőttiektől!
2018. jan. 13. 21:04
6/10 anonim válasza:
"Mostmár magyarázd el légyszi hogy akkor miben különbözik igy az a tv amihez ez oda van írva,a 20 évvel ezelőttiektől!"
Ilyen tekintetben semmiben.
Azok se működtek antenna nélkül.
Amiért rá van írva, annak az az oka, hogy nem minden tévé tudja antennával sem a digitális földfelszíni vételt.
7/10 A kérdező kommentje:
Kössz kössz 1,2,3,7!
Erre voltam kíváncsi!
2018. jan. 13. 21:39
8/10 anonim válasza:
A junoszt is csak antennával működött, volt neki beépítve teleszkópos. Szerinted egy nagyobb tévének van ilyenje?
9/10 Szirty válasza:
A vízforraló is alkalmas víz forralására, de ennek kivitelezéséhez önteni kell bele vizet!
10/10 A kérdező kommentje:
9#
Azt a szentségit...
2018. jan. 15. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!