Emlékeztető programot keresek. Segítség?
Figyelt kérdés
XP-re kellene egy olyan, mint win 7-en van, hogy kirak egy cetlit a képernyőre és ki tudok írni rá ezt azt, hogy ne felejtsem el.2010. jún. 5. 23:46
1/4 anonim válasza:
ClocX
Nekem ez van, bár eddig csak a naptárt használtam.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nekem a google-nél van email fiókom. Tartotik hozzá naptár szolgáltatás. Be lehet állítani, hogy a beírt eseményekről email, sms értesítést adjon ingyen tetszőleges időben, egy esemény max 3 sms.
Beírogattam hogy dolgozom, azokhoz előző nap ad sms-t, és 6 órával előtte, de azt állítsz be amit akarsz. Percektől hetekig állítható az értesítés.
Könnyen kezelhető, névnapok, ünnepek alapból benne vannak.
A beérkező email-ekról is küldhet sms-t ha beállítod.
Az sms 1-10 perc pontossággal érkezik, napszakfüggő.
4/4 Jovanny válasza:
A win7-esek Sticky Notes a neve, Google-be írd be, írd utána hogy XP. Ha ugyanolyat akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!