Ha kissebb az erősítő mint a hangfalak akkor berecseghet a hangfal tőle?
2 fontos változás van a megfelelő hangváltóval.
1. Megvalósul az impedancia illesztés. Ezáltal pl kisebb torzítás fog megjelenni a hangszórókon és olyan terhelést kap a végfok amilyenre terverzték.
2. Minden hangszórónak van átviteli frekvencia tartománya ahol a legideálisabban működik. Egy mély sugárzó nem tudja a magas frekvenciás tartományt sugározni, terhelni teljesen felesleges abban a frekvencia sávban. A hangváltó pontosan azt valósítja meg ,hogy a kimeneti teljesítmény spektrumát szétosztja megfelelően a hangsugárzók felé ( magas frekvenciás részt a magas sugárzók felé, alacsonyt a mélynyomók felé ).
+ 1 van olyan váltó ami koppanásvédelemet is biztosít.
Gyanús nekem, hogy a kérdező már feltett egy ilyen kérdést, ott is ment a nagy gyökölés a 2 utas rendszeren:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Ezek szerint nem sikerült a lelkére beszélnünk. Ez azért valahol elszomorít.
Nincs semmi baj azzal többször felteszel egy kérdést - engem személy szerint nem zavar ( bár a gyakori k. szabályzatával ellenkezik. Engem az szomorít el, hogy próbáltál ott is valamit ( ellenállás söntölni egy végfokot ) elmondtuk neked hogy mit kellene csinálnod. Erre valami egészen mást csinálsz, ami persze nem jó és megint újra meg újra előjössz valami újabb sületlenséggel.
Ez szomorít el. Hiába akarunk mi itt neked jót, ha te vagy hajlandó elfogadni a tényleg a legjobb szándékkal adott tanácsot akik valamit konyítanak talán a témához.
Lelked rajta , úgy égeted le azt a végfokot ahogy kedved tartja. Én biztos nem szólok ehhez a témához többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!