Miért csinálja ezt a tv-m?

Figyelt kérdés

Adott egy Thomson androidos tv. Decemberi vétel.

A pontos típusa: thomson-43uc6306x1

Pár óra után (5-6 óra folyamatos üzemelés) egyszerűen kikapcsol. Utána visszakapcsolom és megy rendesen tovább.

De ugyanúgy kikapcsol 5-6 óra múlva. Ez éjszaka még előnyös is, mert nem találok rajta időzítő kapcsolót, hogy kikapcsoljon mire elalszom.

Feltételetem, hogy valahol valami időzítő be van kapcsolva, de a menüben egyszerűen nem találom.

Tegnap már azt hittem megtaláltam, de mégsem, mert ugyanúgy kikapcsolt du, miután reggel óta ment és éjjel sem én kapcsoltam ki.

Tény az is, hogy bekapcsolom és utána nem nyúlok hozzá, csak azért megy, hogy ne legyen síri csend.

Nagyon remélem, hogy nem valami gyári hibáról can szó, hanem csak egy beállítás.

Valaki, aki ért ezekhez a okos kütyükhöz, vagy van ilyen tvje, megmondaná, mi a "gond"?

2018. jan. 21. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:

4 óra az az 5-6 :-)

Ott kell lennie a menüben, ki kell tudd kapcsolni.

Egyébként környezetvédelmi szabvány, csak így lehet tévét forgalmazni ma már hogy benne van gyárilag a 4 órás időzítő, viszont kikapcsolható.

2018. jan. 21. 08:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaja, lehet hogy négy. :D

Jobban bele gondolva tegnap kikapcsoltam mikor boltba mentem...

Bíztató, a válasz, köszönöm. Akkor már csak meg kell találnom, hogy hol kapcsolhatom ki. :D

2018. jan. 21. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
eco módot keress a menüben, vagy mozgásérzékelőt
2018. jan. 21. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!