Miért nem szólnak a házimozi hangszórók?
Figyelt kérdés
5 db hangszóró van, abból csak 2 szól, pedig lemerem fogadni hogy egyiknek sincs baja, gépre vannak kötve, ehhez csatlakozik egy basszus is, mi lehet a gond?2018. jan. 17. 19:34
41/48 anonim válasza:
Látni kellene a hangkártya kimeneteit és az erősítő hátulját. Így ezt látatlanban nem fogom tudni megmondani.
42/48 A kérdező kommentje:
a hátulja az szerintem nem lényeges, 3 csatlakozó van, egy a mikrofon, egy a hangszóró, a harmadikat nem tudom, de dobok egy képet a hátuljáról
2018. jan. 17. 21:40
44/48 A kérdező kommentje:
ugyen ez van nekem is
2018. jan. 17. 21:43
45/48 anonim válasza:
Teljesen világos. Ezt nem fogod tudni összekötni a számítógéppel, csak sztereóban.
46/48 A kérdező kommentje:
De tud baja lenni magának a készüléknek vagy a számitógépnek ha sztereóban futtatom?
2018. jan. 17. 21:48
47/48 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek. Az AUX kimenetre kötöd rá a gépet, az pedig ilyenre van.
48/48 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, és a türelmet :)
2018. jan. 17. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!