Miért nem szólnak a házimozi hangszórók?
Figyelt kérdés
5 db hangszóró van, abból csak 2 szól, pedig lemerem fogadni hogy egyiknek sincs baja, gépre vannak kötve, ehhez csatlakozik egy basszus is, mi lehet a gond?2018. jan. 17. 19:34
31/48 A kérdező kommentje:
Persze, az egyik nem oda van ahova kell, de máshol nem is szól, csak ott
2018. jan. 17. 21:15
32/48 anonim válasza:
Kábeled egyik oldala három jack, ha jól sejtem. Másik oldala milyen?
33/48 A kérdező kommentje:
ez drótos, vagy nem ezt kérdezed?
2018. jan. 17. 21:20
34/48 anonim válasza:
De igen, de a drótnak két vége van. Az egyik vége minden bizonnyal három jack dugó kell hogy legyen, azok mennek be a hangkártyába. Milyen a másik oldala?
35/48 A kérdező kommentje:
ez olyan hogy van 2 darab jack amit a házimoziba gyugok, egy fehér és egy piros, abból lesz 1 kábel, ami megy a gépbe, a hangfalakat meg a +-ra és a - ra kötöm rá, ott az egyik fekete, a másik piros, és természetesen ugye az a házimoziba megy
2018. jan. 17. 21:24
36/48 anonim válasza:
Hát ha jól értem, akkor Te egy egyszerű sztereó kábellel kötötted össze a gépet a házimozival. Így nem csoda, ha nem 5.1.
37/48 A kérdező kommentje:
miért az 5.1 kábel milyen?
2018. jan. 17. 21:28
38/48 A kérdező kommentje:
mivel igy is meg ugy is 2 kábel fér bele a házimoziba, a gépembe meg 1
2018. jan. 17. 21:30
39/48 anonim válasza:
Millióféle. Lehet koax, lehet optika, lehet öt analóg csatorna, attól függ, hogy mit tud a hangkártyád, illetve milyen bemenete van az erősítőnek.
40/48 A kérdező kommentje:
Hankártya realtek, erősségét nem tudom, de viszont jack-es a házimozi
2018. jan. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!