Melyik laptop gyártó a legmegbízhatóbb?
HP,Lenovo,Acer,Dell,Asus?
(laptopot szeretnék venni max 135.000 ft-ért)
És intel vagy AMD processzor?
Az AMD tényleg jobban melegszik laptopban mint az intel?
Régen mondták ezt, hogy az AMD hajlamosabb jobban melegedni. Ma már nincs ilyen. Az hogy melyik jobb? Nagykeres ismerősöm mindig azt szokta mondani, mikor kérdezem tőle egy-egy alkatrészre, hogy melyik jobb, hogy "Ugyanolyan jó mindkettő!".
Én mindenképpen a Dell, HP párost preferálnám. Lenovo most visszaesett, főleg anyaghasználatban, szar műanyag az egész (a legtöbb Dell és HP is műanyag, csak nem mindegy, hogy milyen műanyag).
Amúgy meg ide tessék firkálni, szakértők gyorsan megmondják, hogy ennyiből mit érdemes venni, első voltam:
Hp elite üzleti s használtat bátran.
Új gépet-jót, ennyiért nem kapsz csak megteszi...használtban meg szinte újat, de pokoli jót.
Ötös, marhaság.
Kb. ennyiért vettem új Dell Inspiront, három év gyári garanciával, hibátlanul megy, még akár játszani is tudnék rajta, ha nem volna asztali gép.
# 6
Jaj, te okoska az apróról...bele ne haljál már, mert van más-jobb vélemény a tiédnél;)
A dell egy fos köztudott...tudom, hogy szeretnéd eladni vackodat e mesével, de nem az oviban vagy, viselkedj felnőttként, ha tudsz;)
ui: vegyél a kérdezőnek egyet, ha ennyire megnyerő akarsz lenni;)
"A dell egy fos köztudott(...)"
Ezt írd be egy szakmai fórumba, egy hétig fognak röhögni rajtad. Látszik, hogy értesz hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!