Melyik a legjobb/legmegbízhatóbb monitor gyártó? (lent)
Szeretném lecserélni az ősrégi 19"-os monitoromat egy 23-24"-es full HD monitorra.
Csóró vagyok, 200$/50000Ft körül lenne a határ.
Newegg-en nézelődtem, ASUS monitorokat láttam pl. jó árban, de fingom nincs, hogy mennyire megbízhatóak az ASUS monitorjai.
Ez pl korrektnek tűnik 40k forintért: [link]
Van valakinek tapasztalata az ASUS monitorokkal? Esetleg valami mást ajánlanátok?
Nem vagyok gamer, film/sorozat nézés miatt szeretnék újítani.
Én ezt ajánlom. Pont ilyenem van kb. 2hete és nagyon szép, éles képet ad. Tökéletes rajta filmet nézni (többek közt én is erre vettem). Nem utolsó sorban adnak rá 3napos pixelhiba garanciát ami nagyon fontos.
Miben jobb az az LG, mint pl ez az ASUS: [link]
Csak azért kérdezem, mert az ASUS 10k-val olcsóbb.
A pixelhiba garancia nem érdekel, ha neten rendelek 8 napig úgyis elállhatok a vásárlástól, ha valami gond van a cuccal.
Szinte mindegy melyik monitor, ha ebben az árkategóriában gondolkodsz. Már csak azért is, mert a belül majdnem mindnek hasonló / azonos.
Egy-két példa. Annó voltak az IBM monitorok meg a ViewSonic. Nocsak, mindkét monitor azonos volt, csak a háza volt kicsit eltérő. Árban az IBM volt a drágább, a ViewSonic-ot meg ócsárolták.
Vagy: nemrég a Samsung kivásárolta a Sony-t az egyik display gyártó cégből, így lényegében nemsokára a Sony TV-k, monitorok "Samsung display-jel" fognak készülni.
Nagyon jó monitorokat találhatsz Samsung, LG, Dell stb-k között.
+1 a Samsungnak.
Amúgy szerintem ha nem veszel noname LCD-monitort, nem lesz vele gond.
#6 vagyok, még annyit tennék hozzá hogy ha főleg filmezésre kell, akkor mindenképpen IPS paneleset vegyél! Mint amiket én is linkeltem.
A TN-nek a kis látószögeivel egy "élmény" a filmezés, hacsak nem akarsz mereven előtte ülni mozdulatlan fejjel... én emiatt adtam el, lentebbről ágyból fekve nézve már sötét volt a kép, inverzek a színek szar volt az egész.
Nem a gyártó a legfontosabb, hanem maga a típus, meg a paneltípus benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!