Melyik a jobb? Ibiza vagy dibessi? Amelyik szebben szól?
Ibiza 3-utas 25 cm-es PA hangfal Ibiza 400 W teljesítménnyel de ez kb 150 w tud
[link] DIBEISI Színpadi hangdoboz 150W
Dibesi 3 utas 25 cm es mély 150 w
otthoni házibuli és filmnézésre kellene persze külön mély ládával a hangzás és a minőség lenne a lényeg a tiszta hangzás érdekében előre is köszönöm a válaszokat
A lényeg a tiszta hangzás érdekében...akkor ne vásárolj ilyesmiket ha erre van szükséged.
RH Sound HD-10, Wharfedale EVP-R10..ezek felett EV-RCF lehetne sorolni.
Használtan:
Ezek a termékek még mindig lényegesen jobbak azoktól amit az e-staros hulladék oldalon látsz, azoknak nulla az érzékenységük / terhelhetőségük szintén hasonló. Ha pedig mindenképp új kell felejtős az olcsó kategória. Minőségileg azért a hifi más utat mutat ám mint a Public address rendszerek, de bulizni inkább ezt válaszd.
Köszönöm a válaszod
de én körülbelül olyan 40 ezer forint értékben szeretnék vásárolni és nem stúdió minőségűet.
hanem egyszerű otthoni filmnézésre,esetleg kisebb házi buli be hangosítás érdekében ammi körül belül 150 w-ot tud. újat és nem használtat mivel már bele buktam a használt hangfalakba
[link] x2 plusz később majd hozzá soundking sb400b állványok, hogy fejmagasságba kerüljenek.
LEWITZ PA 212B olcsóbb kicsivel de ennyi felárat szerintem simán megér a nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!