Üdv lenne 1 kérdésen melyik hangfal a jobb Ibiza Disco12b vagy Sal pa 1220cp. Sal: www.arukereso.hu/hangfal-c3161/sal/pa-1220cp-p42478845/#term ek-leiras Ibiza: www.prodigyaudio.hu/index. Php? Center=uj_termekek&term_id=5111&lap=130_194m=4
Ibiza kuka, Sal óvatosan elmegy.
Utolsó jól írta. Keress használtan jobb, érzékenyebb ládát
Őszintén megmondom most, mert én hallottam szólni a 10"-os változatot ebből a SAL-ból, de a mély az nem túl jó. Kopogós, zizegős hang mellé még gyenge is, érzéketlen. No most, hogy ettől mennyivel előrelépés a 12"-os változat azt nem tudom. Amit hallottam láda ráadásul már bejáratott darab volt, szóval ne túl komoly darabra számíts.
Hasonló árkategóriában van pl. LEWITZ PA 212B, vagy 215ös 215-ös 15" hangszóróval van 21ezerért, ez már azért jobban adhatja a mélyet szerintem. Persze ettől még mindig releváns amit írtam, használtan kaphatsz jobbat is ezektől.
Aham, ez olyan dolog kinek mi a jó, vagy ki mit fülel jónak, teljesen szubjektív dolog.
Volt olyan ismerős akit nem tudtam meggyőzni semmilyen érvvel, hogy egy hangosításhoz nem 88-90dB-s hangszórók kellenek. Megvette két darab 2530-as SAL SRP mert az jó lesz, meg két KHS 106 magas-sugárzót. Összerakta, majd megy buliba viszi a cuccot...aha, és akkor csörög a telefon, hogy kellene felszerelés, mert nem szól ahogy kéne :DD Neeem.
1 példa a sokból, hogy nem kell ezen az úton járni, kicsit több pénzért jobbat kapsz, persze az ár / érték arányt meg kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!