Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Osztrák MediaMarktból vásárlás...

Osztrák MediaMarktból vásárlás magyarként?

Figyelt kérdés

Üdv!

Szeretnék venni Ausztriában egy videokártyát a MediaMarktból ami sajnos itthon hiánycikk. Az ország nyugati részén lakok, ezért támadt az az ötletem hogy kiugrok ott megvenni, ráadásul még akciós is volt. Pár haveromnak is szóltam, hogy ők se hagyják ki a lehetőséget. A termék egyik üzletben sem volt raktáron, de azt írta ki hogy "sofort verfügbar im Onlineshop

Lieferzeit 1-3 Werktage" illetve "In Media Markt in 1 bis 3 Tagen verfügbar". Ezt én úgy értelmeztem, hogy előre meg kell rendelni, majd 1-3 nap múlva a kiválasztott üzletben átvehető.

A probléma azonban itt kezdődött: a számlázási információknál csak osztrák lakcímet lehetett beírni. Én viszont a magyar lakcímem írtam be, ékezetek nélkül, amit látszólag el is fogadott, majd a megrendelés után jött két visszaigazoló email is, az utóbbiban azt írták, hogy 1-2 munkanapon belül a kiválasztott áruházban lesz a termék, melyről egy újabb emailt fognak küldeni. A 2. munkanap ma telt le, sajnos az értesítő email sehol.

Ezek szerint magyarországi lakosként esélytelen, hogy ott vásároljak, vagy valami más probléma adódott?

Köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 10. 16:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!