Érdemes / meddig érdemes várni a januári akciókkal TV váráslás esetén?

Figyelt kérdés
Homályosítson föl valaki ezekkel a készletkisöprési dolgokkal kapcsolatban. Létezik egyáltalán vagy nem érdemes várni mert úgy sem lesz olcsóbb mint pl most?

2017. dec. 30. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Marha egyszerű.

Fogod a kis mobilod meg a google keresőt, kikeresed a nagyobb áruházak telefonszámát és felhívod őket, vagy emailben megkérdezed amit tőlünk.

Az a helyzet hogy nem tőlünk kérdezik meg hogy legyen-e és mikor.

2017. dec. 30. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Igen januárban lehetnek akciók,mert Karácsony után nagyon lecsökken a forgalom.
2017. dec. 30. 10:24
 3/9 A kérdező kommentje:

1,

Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre akkor minek írsz ide? Irígylésre méltó életed lehet, na mennyél egyed meg szépen anyuci húslevesét. (Nem mintha kíváncsi lennék rád de tudom h milyen a fajtád és belerokkannál he nem pofázhatnál még nekem, szóval a további értelmetlen észosztáshoz használd a privit és ne szemetelj ide többet, már ha képes vagy felfogni amit írok.. "Marha egyszerű." ;)

2,

Azt nem tudod véletlenül h ez január közepe, eleje, vége esetleg? Nem igazán vettem ilyen nagyobb értékű műszaki cikkeket így karácsony utáni áresésre várva. :/

2017. dec. 30. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:

"de tudom h milyen a fajtád és belerokkannál he nem pofázhatnál még nekem, "

A személyeskedést a te műfajod úgy látom.

Arra pedig számítanod kell, hogy ha kérdést teszel fel, arra válasz érkezik.

2017. dec. 30. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Január elején inkább.Arra vigyázz ,hogy valós legyen a leértékelés,mert sok a trükközés.Az árukeresőn keress rá először.Milyen tévét szeretnél venni amúgy?
2017. dec. 30. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Így van sok a trükközés. A legtöbb esetben nem is nagyon van az a készülék leárazva, csak odaírnak egy kamu árat, de annyiba sosem került.

Másrészt jobban leárazni a kifutó, már nem annyira keresett típusokat árazzák le. Te meg úgyis az új nemrég bevezetett, sláger készülékek paramétereit nézegetve vágyakozol.

Megvehetsz egy leárazottat, de az már lehet hogy 1-2 hét múlva nem is lesz a piacon, véget ér a fimware támogatása, hiányzik belőle egy két dolog, ami nem annyira fontos de csak jó lenne bele stb...

2017. dec. 30. 11:10
 7/9 A kérdező kommentje:

5,6,

Bő 1 hónapja nézegetem a termékeket, szóval nagyjából tisztában vagyok az árakkal. Sok töprengés után arra jutottam leginkább árakat (~120-140 Ft) nézve h a 43", 4k ami jó lenne.

Azt már most látom h van trükközés, de olvastam pl egykét black friday-es vásárlást ahol tényleg baromi jó áron jutottak hozzá tv-khez, kb akkor kezdtem el nézegetni de máni még nem volt illetve nem is tudtam mihez viszonyítani, h mi a jó ár.

Zzzoli, erre pont nem hibáztál rá. :D Elég szűkös felhasználás a célom: PC-re kötöm és filmek + játék. Koax, csatornák stb nem lesz, a smart része sem kell egyáltalán szóval régebbi modellt akartam venni pont emiatt h az olcsóbb de sehol nem láttam h árulnák.. bár lehet én vagyok vak. Gondolom az 1 2 évell ezelötti 4k tv-nek is szép a képe, nekem meg kb csak ez a lényeg.

Köszi a válaszokat.

2017. dec. 30. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
4K annyira nem fontos,sztem a Full HD bőven elég lenne ,még ahhoz sincs elég tartalom.4K-hoz meg egyáltalán nincs tv csatorna.
2017. dec. 30. 14:40
 9/9 A kérdező kommentje:

8,

Én is így gondoltam ameddig meg nem láttam h milyen kicsi az árkülönbség a 2 között (fhd, uhd). Így nem kérdés még a kevés tartalom ellenére sem, de elvileg a fhd-n is javít egy kicsit szóval...

Egyébként írtam h nem nézek tv csatornákat, meg h mire használnám (nem is mennék fhd alá a játékfelbontással sem, meg a filmekkel sem..), szóval indokoltnak érzem de nagyon elkalandoztam. :)

2017. dec. 31. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!