Hogy tudom visszaszerezni a gmail fiókomat?
Telefont váltottam,át is váltottam arra a telefonra a fiókot. (Milyen számot lát a másik képernyőn,stb)
Ezt a telefont elhagytam és beléptek a fiókomba. Megváltoztatták a másodlagos email címet,és a jelszót. Hogyan tudom visszaszerezni? Nagyon fontos dolgok vannak hozzákötve a fiókhoz,sürgősen vissza kéne szereznem..:( Van rá lehetőség?
Próbáld meg így, kövesd az utasításokat:
Sikerült visszaszereznem,megadtam a legutóbbi jelszavamat,és hogy mikor hoztam létre. De most a srác megint megváltoztatta.. nem is értem hogy fér hozzá,megváltoztattam mindent. Emailcím,teloszam.. mit csináljak? HEEELP :(
Ugyan ezt végigcsináltam de kidobta a supportot. Írtam nekik.. mit csináljak?
Nézd át a gépedet, nincs-e rátelepítve keylogger, vagy bármilyen leütésfigyelő kémprogram. Ha nem boldogulsz, lehet ehhez már szakember kell. Aztán csináld végig újra az egészet elölről és valami nagyon erős jelszót állíts be.
Fura, hogy ilyen hamar visszavette. Mindenesetre írj a supportnak is. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!