Tablet vagy telefon?
jókat írnak a P10-ről, de csak egy telefon. ha fotózni akarsz, akkor csak bemelegítésnek jó, komoly fotózásra csak nagyon limitáltan. első körben persze ez is bőven elég lehet, sőt az is lehet, hogy soha nem lesz szükséged jobb fényképezőgépre, mert annyira nem is érdekel komolyan a fotózás.
szóval, ha telefont akarsz és azzal fotózni, akkor vedd meg a P10-et. de a fényképeid nem a készüléktől lesznek jobbak, hanem attól, ha megtanulsz fényképezni, megismered a fények, árnyékok, záridők összefüggéseit, megtanulsz jól komponálni, fotós alapismereteket szerzel és azokat megtanulod jól alkalmazni. ha ez már menni fog, akkor meg már nem annyira fog érdekelni, hogy mivel fényképezel és magad is el fogod tudni dönteni remélhetőleg, hogy milyen eszközre is van szükséged.
Szia én is a kamera miatt akartam megvenni..
Nagyon jó készülék fotózásra szerintem kimagaslóan jó (leszámítva a videózásra , amit hasonló , vagy jobb szintén tudta az s6 készülékem..)
Csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!