Pipko kérdése:
Hogyan kössem össze?
Figyelt kérdés
Van 1 okos tv-m és 1 orion ht550 hangrendszerem.Össze szeretném kötni hogy 5.1 ként funkcionáljon.Kérdés tudja e a tv az 5.1et.Kimenetek hdmi sima jack illetve optikai.A hangrendszeren 6 db rca a bemenet.2018. jan. 4. 08:00
1/5 anonim válasza:
Legegyszerűbb, hogy ha rca-jack átalakítóval összekötöd.
2/5 anonim válasza:
Üdv. Én jack-rcl-el kötöttem össze az enyémet, és úgy szépen szól. Én forrsztottam hozzá csatlakozót, de venni is lehet.
3/5 anonim válasza:
A sima jacken, ami gondolom a fejhallgató-kimenet, nem megy ki 5.1 csak sztereo. A hdmi és az optikai pedig digitális. Ezeket csak úgy tudnád az analóg rca-csatlakozókra kötni, ha először egy digitális-analóg átalakítóra kötöd. Ilyenből van csak sztereo analóg kimenetű és 5.1 is. De ezek itthon elég drágák, kínából mondjuk olcsóbbak. Ezek aktív eszközök, proci van bennük és áram kell nekik.
4/5 A kérdező kommentje:
A jack-rca az stimmel.Csak az a gondom vele hogy 2.0.Ez az átalakító viszont közelebb hozott a megoldáshoz,de valóban borsos az ára.Ha beszereznék 1 ilyet elvileg működhetne is ha pl a tv-vel betallóznék 1 dvd filmet a számítógépről?Mármint 5.1-be?Ha nem akkor a tegnap kapott ötlet marad.Olyan dvd amin ki van vezetve rca-n minden hangfal külön és akkor lemez vagy pendriveal nézni filmeket.
2018. jan. 5. 06:36
5/5 anonim válasza:
Ebay-en 6000 Ft alatt van:
De asztali lejátszóval lehet jobban járnál. Viszont én Blu-Ray lejátszót javaslok, az nagyon sok formátumot visz, FullHD mkv-kat is, tévéből felvett ts-t is, youtube mp4-et, avikat, szóval szinte mindent. És persze Blu-Ray lemezt, DVD-t. Van rajta USB is. DVD-lejátszó DVD lemezt visz csak meg esetleg avit, HD filmeket nem, ami pedig tévére nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!