Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kössem össze az LG-tvm...

Hogyan kössem össze az LG-tvm a házi mozira hogy legyen hangja is?

Figyelt kérdés
Na szóval az a gond hogy van egy LG 42LF652V-tipusú tvm,és vettem mellé egy szintén LG DH4530T-tipusu házimozit,ha a tv-re kötöm akkor nincs hang Optikai kábel kimenet nincs a házimozin csak RCA viszont ha azzal dugom rá a tv-re akkor nincs hangja a beállításoknál se jutottam semmire,ha pedig a beltérire(t-home os ) ra kötöm RCA ra úgy szól, próbáltam azt is hogy a beltérit a tv vel optikai kábellel a beltérit a házi mozival meg RCA-val de ugyan az a helyzet nem szól..Légyszives segítsetek minden ötletet meg hallgatok.

2017. máj. 11. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindkettő tudja az ARC (audio return channel)-t tehát hdmivel bedugod összekötöd az ARC feliratos hdmi bemenetet a tvn a házimozi tv kimenetével.
2017. máj. 11. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia,össze kötöttem ,majd értelem szerűen kiválasztottam a beállításoknál is a HDMI ARC-t de semmi,talán valami átalakítóval meg lehetne oldani?
2017. máj. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!