Miért nincs hang? Ha a házimozit rákötöm a tv-re?
Figyelt kérdés
Van 1 5.1es házimozim amin vannak lejátszási módok a Disc,tv,tunner,aux.És most vettünk új tv-t amire scart kábellel van rákötve.
És a tv-m be van usb bemenet és onnan lehet filmeket nézni,és elvileg ha a házimozit tv-re állítom akkora ami a tv-n megy hang,azt a házimozi játsza le és igy 5.1be tudnám nézni,de nincs semmi hang.A tv-t beállítom arra h külső hangszórók és semmi pedig régen jó volt.
DVD-nél van hang meg mindennél,csak ott nem ahol nekem kéne.Kérlek segítsetek.
2010. jún. 4. 10:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a házimozin a scart kábel az kimenet, tehát onnan küldi a képet a tv-re, ha a dvd-t azon keresztül nézed. Ha van a házimozi erősítőn (vagy dvd lejátszón) aux bemenet (vagy audio input), próbáld arra rákötni és a házimozit állítsd aux-ra.
2/4 A kérdező kommentje:
De a régi tévén mégis jó volt.Már az auxot is próbáltam de semmi:/
2010. jún. 12. 11:13
3/4 anonim válasza:
Hát elég nagy káosz van nálad.
Azt hiszem megpróbáltál mindent Tőled telhetőt.
Bár némi zavar azért van a kérdésben ki kivel és hogyan dug
Semmi kétség RÁVISZ a segitség. sajnálom
4/4 anonim válasza:
Kettő db RCA csatlakozó kell,hogy az aux-on lelehessen játszani a TV hangot.A TV bemenetre /L-R/csatlakoztasd a DVD kimenetet,ezután prologI vagy prologII-re kapcsold a DVD-ét a csatlakozók szinei azthiszem sárga és fehér.A hang kimenet az én TV-men a scart fölött van.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!