Vettem egy Orion HT1000 házimozit. Rá tudom kötni a számítógépemre?
Lehet, hogy tévedek , kérlek szépen javíts ki de ez a házimozi szett egy dvd lejátszóból + 6 db hangszóróból áll. A bemeneti csatlakozó az HDMI vagy USB, a kimeneti USB.
A hangfalakat még talán rá tudnád dugni a számítógépre ha a hangkártyád támogatja a 5.1-et, de szerintem ezek a hangszórókat a DVDre dugod és RCA csatlakozás van. A hangkártyádon pedig valószínűleg 3.5 jack van, tehát egy átalakító minimum kell.
Ez csak feltételezés szerintem
Ha a számítógépeden van HDMI kimenet akkor a DVDvel össze tudod kötni.
Minek akarnád rákötni? Ez egy DVD-s házimozirendszer, mit akarsz a számítógépeddel? Megírod lemezre, amit le akarsz játszani, vagy pendrive-ra másolod, aztán nézed, minek ehhez a laptopod?
De ha mindenképp össze akarod kötni a két eszközt, akkor ahhoz kéne tudni, milyen csatlakozók vannak a számítógépen és a házimozin. Amúgy a csatlakoztatás alapelve: képkimenet a képbemenetre, hangkimenet a hangbemenetre (input-output).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!