Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jamo Sub 800W Aktív mélyládát...

Jamo Sub 800W Aktív mélyládát szeretném a számítógépemre kötni. Hogyan kezdjek neki? Mien kábelek szükségesek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 19:15
 1/5 Bandit87 ***** válasza:
Jamo Sub 800 Win7 drivert tölts le.
2011. aug. 30. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Te mázlista! <3 Írj emailt pls! Jamo fun vagyok! :) 1850Watt 5.1ben! ;) Lenne egy két kérdésem ha nem gond!
2011. aug. 30. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Fun vagyok! Kérdésedre amúgy meg úgy, hogy az erősítődet jackRca kábellel kösd össze a géppel, és állíts az erőlködőn egy progamot. ( DVD, TV, Radio stb..kell lennie üresnek pl Video 1, Video 2. ) Nekem video 2őn van! Jávoll?
2011. aug. 30. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
erősítő nélkül gondoltam,mert ugye van benne beépített...
2011. aug. 31. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen dugaszos kábelt kaptál hozzá? Mélybe a 3 villás megy és abból meg egy Jack vagy két RCA? ( piros, fehér, ) Amúgy megkérdezhetem, hogy hol vetted és mennyiért? Meg egyet nézz meg nekem légyszi, hogy Made in ... ? :) Csak mert sajnos a törökök átvették a gyártását a Dánoktól! Legutolsó darabom a centerem volt, sajna azon már nem Dán gyártás van :(
2011. szept. 1. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!