Milyen Drónt ajánlanátok?
Igaza van, csakis a Phantom 4-es jöhet szóba, én is ilyet vettem fiaimnak, a legjobb dron.
Szia
Ez attól függ milyen ár kategóriába nézel. Ha komolyabb kamerás dront szeretnél, mindenképp DJI. A phantom 3asok nagyon jók árban és lehet nem tudnak 4kt de tudnak 2.7et. Minden funkció megvan hozzájuk ami a 4eshez kivéve az akadályt kikerülő szenzorokat. Érdemes utána olvasni
Csakis a Phantom 4, P3 már ne vegyél.
Csaba196705 te a DJI reklámarca vagy?
Egyébként meg mindig azt mondom, hogy az épített drónok a legjobbak. Akár egy DSLR gépet is rogzithetsz rajta a megfelelő stabilizátorral, természetesen a megfelelő gépen.
Ha az ár nem szempont én egy egyedi építésű drónt választanék.
Csaba, irritáló vagy tényleg, amiért minden drónos kérdésben el kell dicsekedned azzal, hogy te mit vettél a fiaidnak. Már elég lenne szerintem, az egész gyakori tudja, úgyhogy nyugi... Engem már konkrétan zavarsz. És a videó amit belinkelsz, az is egy száraz unalmas rossz minőségű videó. Ha már a Phantom 4-ről linkelsz, akkor kicsit légy igényes, és linkelj egy olyat, ami el is árul ezt-azt a drónról. Például: https://www.youtube.com/watch?v=zbKpogNViw8
Egyébként a Phantom 4 Pro (csak a Pro) tényleg egy nagyon jó drón egy tökéletes kamerával, amit jó szívvel tudok ajánlani. Ha tényleg nem akadály az ár, akkor DJI Inspire 2 2 távval, így a pilóta koncentrálhat csak a repülésre, míg a másik tag a kamerára.
Köszönöm a dicsérő szavakat, a video tényleg elég gagyi, nekem azért tetszik mert magyar szavakat fedeztem fel a felvételben, hajrá magyarok, csak véletlenül találtam rá a videóra lehet pont itt a gyakori kérdéseken, megtetszett a drón és vettem a fiaimnak ez igaz, de én sokkal többet használom mint ők. Többet nem osztom meg a videót, ha ez a kivánságod. Bocs! Látom elég jól értesz a drónokhoz, van egy magyar forúm ahol sok embernek segíthetnél a tudásoddal, nekem is elég kezdő vagyok.
Köszi a segítő válaszpkat!
Csak egy kérdés! Vannak gyerekeid? Köszönöm ennyi! Csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!