Milyen jo minosegu kameras dront ajanlanatok kezdonek?
Kezdőnek én nem ajánlanék 60ezres drónt, de amúgy nagyon sok szempont van, ami még számíthat.
Bővebben ki tudod fejteni, mi az ami számít még a kamerán kívül?
Először tanulj meg vele közlekedni, arra meg jó egy olcsóbb is, de te tudod.
Szerintem neten, ha nézegetsz, akkor egyszerűbb, vagy ha kiválasztasz egyet és belinkeled, akkor jobban tudunk válaszolni.
Mennyire vagy kezdő?
Ha még nagyon, akkor először egy nano drónt tudnék ajánlani, amin kellően elsajátítod a kezelését mielőtt egy drágább gépet vennél.
Ha ezen már túl vagy, akkor szerintem azzal jársz a legjobban ha veszel egy keveset használt phantom / Phantom 2-t, és teszel rá egy kamerát (Gopro, SJ4000, amid van). Az a baj, hogy ezek a kínai cuccok 20-25 ezer körül inkább csak szórakozásra jók, mert a minőség jellemzően olyan mint egy rossz webkamerával véve..
Vagy ha ez nem opció, akkor van hobbykingen pl a quanum nova pro,vagy a cheerson CX-91 (bár szerintem utóbbinak nem valami jó a kamerája..)
Igen, szóval én is egy szobaival kezdenék, sokat segít. Banggood-on, Ebay-en, Hobbykingen pár ezerért tudsz ilyet venni. Úgyis sokszor nekimész mindennek, arra meg azok jók, bírják.
Valóban az anyagminőség a kínai drónoknál nem túl jó, nekem is van pár, de mindig javítgatni kell, általában a szabályzó rész szokott elromlani, vagy elenged a tápnál a forrasztás, de nekem nem gond, mert van eszközöm hozzá, de aki nem ért hozzá az csak ideges lesz tőle.
Jó minőség meg Parrot vagy DJI, de azok jó drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!