Leszeretnem cserelni a Windowst Linuxra. Melyiket ajanlanatok kezdonek?
Figyelt kérdés
Gondoltam kiprobalnam en is milyen..
Kezdo vagyok e teren.
Lattam van jo par fele Linux,de nem tudom melyik,milyen lenne a jo.
64bitesbe kellene es jo lenne ha rendesen mukodne a flash player videok miatt illetve neha flash alapu jatekokhoz... (mert ilyen olyan panaszt olvasgattam mar es nem tudom van e alapja...)
2015. ápr. 29. 01:13
1/18 anonim válasza:
Elementary OS. Szép, átlátható, gyors és van benne alkalmazásbolt is.
2/18 Z0lcsi válasza:
Parancsolj. Saját irományom:
3/18 Tengor válasza:
Mindenképpen Ubuntu alapú oprendszert javasolnék, Ubuntut v. Linux mintet.
Ezek telepítői live telepítők, ami azt jelenti, hogy letöltöd, kirakod pen drivre-ra és be tudsz róluk bootolni és anélkül lehet használni őket, hogy fel kellene telepíteni. Persze vannak megkötések meg ilyesmi, de ezt-azt kipróbálni érdekes hasznos lehet.
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Z0lcsi blogja csak nálam néz ki úgy, hogy a képernyő bal oldalába van préselve a teljes tartalom kb. 600px szélességben?
7/18 A kérdező kommentje:
Elementary OS is ingyenes? Mert ahol néztem ott fizetni kell érte...
2015. ápr. 29. 11:06
8/18 Tengor válasza:
Ingyenes, de ha tetszik támogathatod a készítőket.
9/18 anonim válasza:
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor én bénázok.Ezt az oldalt néztem,rámegyek a Freya letöltésre és kéri a kártya számot stb.
2015. ápr. 29. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!