Ha törlöm magam Facebookról, jobb lesz?
Persze, mert kimaradnak életedből a magamutogató-értéktelen ismerősök.Lemorzsolódik a férgese...Aki számít, az telefonál...stb keres téged s te is őt.
Sose felejtem el egykori új munkatársamat, aki több száz ismerőssel büszkélkedett, de költözésnél segítségül jelenvoltunk 3-an:DDD
Érted már?
amíg egyetemista vagy, szerintem ne töröld. sok infóról lemaradhatsz, könnyebb jegyzetet cserélni, stb...
használd csak a messengert.
(egyébként én sem követek senkit, bár rengeteg ismerősöm van. pár kreatív és babás csoportban vagyok benne, azokat olvashatom, illetve kérdezek. ennyire használom a fb-ot.)
Mégis mi zavaró a Facebook-ban, ha alig használod, mi idegesítő? Ha komoly indok nélkül lelkileg így önstresszeled magad feleslegesen, arról mi nem tehetünk! Jól írták, valószínűleg csak arról van szó, hogy irigykedsz, a kiposztolásokból látod, hogy mások milyen jól érzik magukat, szórakoznak, Te meg nem, pedig ezen lehet változtatni, csak rajtad múlik!
Pedig hát Messengerből a Facebook-é a legismertebb, azt használják legtöbben, az pedig Facebook-fiók nélkül nem működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!