Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mik találhatóak egy kezdő DJ...

Mik találhatóak egy kezdő DJ Kontrolleren?

Figyelt kérdés

Van nekem egy Numark Party Mixem, teljesen megvagyok vele elégedve, mivel eddigcsak a Virtual Dj-n egérrel próbáltam valamit összehozni, de úgy nagyon rossz..

Most meglett ez a kezdő kontroller, már egészjól keverem is össze a zenéket, de ha valakinek elkéne magyaráznom akkor nemtudnám..

Szóval amik ezen a kontrolleren megtalálhatóak:

2csatorna van, 3 poti: Gain, Treble, Bass

És ügye a Master Potik

Szóval ez a 3 poti.

A Gain: Az adott jel erőssége

Bass: A basszus erőssége gondolom

És a Treblenek nemtudom mi a szerepe, csak együtt szoktam álitgatni a többi Potival.

Javítsatok ki ha valamit tévedek..

Amikor átkeverek egy zenét:

Beszoktam jelölgetni, hogy hol az a pont ahol áttudok keverni.

1.Megy az első csatorna, kiválasztom hogy mit keverjek alá, beállítom a potikat stb.

2.Az 1. szám eléri azt a pontot kezdem lehúzni a hangerejét és a Potikat a Min. felé húzni, a másikat folyamatosan tolom fel és húzom a Potikat maxra.

3.Nemhúzom át egyből gyorsan, hanem szóljon egy 20-30mp ig egymás mellet , mintha 1 zene lenne..

4.Végől széplassan elnémítom az 1. csatornát

Így szoktam kb, javítsatok ki légyszíves ha valamit rosszul csinálok, ezek előtt SYNC-ezni szoktam, mertmég nemtudom jól beállítani a BPM-eket..Dj szeretnék lenni most kezdtem 15/F

2017. dec. 29. 13:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!