Aki ért az Xbox készülékekhez, az segítene?
Tehát szeretnék venni egy Xbox One X-et, voltam bent egy bolrtan, ahol azt mondták, hogy kapok hozzá ehy játékot és egy internetes kódot amivel az első két hétben ingyenesen le tudok tölteni 4 játékot. Ezek után még lehet fizetni, hogy havonta még 4 játék meglegyen...de hogyha nem fizetem, akkor is megmaradnak az eddig letöltött játékok ugye?
És ha megveszem akkor jár hozzá maga a készülék és 2 konzol, igaz?
Ja, és az ingyen játékot azt én választom?
Ha nem, akkor mi jár hozzá?
Bocs a helyesírásért
Az Xbox One X-et jelenleg hivatalosan egyetlen kiszerelésben árulják, ebben: [link]
Ebben csak a gép van, 1TBos merevlemezzel és 1 db kontrollerrel éjfekete színben. Ha egy bolt e mellé ad bármit azt saját maga teszi és csak ők tudnak rá válaszolni, hogy mi van hozzá, mi nem.
Ha esetleg az Xbox One Sre gondolsz: [link] Abban nagyon sok fajta kiszerelés van, különböző merevlemezekkel, játékokkal, kódokkal, esetleg plusz kontrollerekkel, de azt is igazából a bolt tudja neked megmondani.
Ha nem tudod megjegyezni amit mondtak, írd fel vagy írasd le velük egy papírra és másold be ide. A géphez adott ajándék játékot szinte soha sem te választod. A kóddal kapott 4 játékot biztos nem te választod. A kóddal kapott 4 játék szinte biztos az Xbox Live Gold előfizetés ami az online multihoz kell Xboxon, ahhoz adnak havi 4 játékot. Ha lejár az előfizetés akkor addig nem játszhatsz azokkal a játékokkal amíg meg nem hosszabbítod sajna.
Érdemes még tudni, hogy az Xbox One nagyon netes konzol, a hozzá adott játékokat is szinte mindig letölteni tudod csak, lemezes játékot nem szoktak adni hozzá. Persze külön vehetsz lemezes játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!