Pc játékot lehet játszani xbox konzollal?
Figyelt kérdés
Valamilyen módon a konzolt összekötni a géppel.2017. dec. 28. 14:48
1/4 anonim válasza:
Érthetőbben megfogalmaznád, mégis mit szeretnél?
PC-re írt játékokkal akarsz játszani egy konzolon? Ha igen, akkor nem lehetséges.
2/4 A kérdező kommentje:
Sorry, a kérdés az lenne, hogy pc játékot, pcn lehet-e úgy játszani, hogy xbox kontrollerrel irányítom.
2017. dec. 28. 15:05
3/4 anonim válasza:
Ez így már más. Természetesen lehet csatakoztatni, rengetegen használnak Xbox, illetve PS kontrollert géphez is.
Vezetékes, vagy nélküli a kontroller?
360 vagy One kontroller?
A megfelelő kulcsszó: illesztőprogram.
360-hoz itt a megfelelő illesztőprogram:
Ha wireless (vezeték nélküli) a kontroller, akkor egy fogadóegységre lesz szükséged:
4/4 anonim válasza:
Persze, én Xbox One kontrollert használok USB vezetékkel gépemhez. De ha neked kényelmesebb ugyan úgy lehet vezeték bélkül is, csak én nem szeretem ha játék közben lenerül az aksi. :D
A ps4-es is jó, de nem minden játék érzékeli azt a boxOne meg mindennel kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!