Rendeltem gépet, de nem szállitják ki? Tipp?

Figyelt kérdés
Valaki itt rendelt már Ipon-ról bârmit is. Rendeltem egy pc-t és most kaptam egy smst. Budapesten az egyik üzletben átvehetem. De űgy volt,hogy kiszállitják. Most akkor be kell mennem Budapestre. Szép mondhatom. Remélem kapok tippeket vagy segitseget.Válaszokat előre köszönöm.
2017. dec. 27. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is iponról rendeltem, bár az én esetem speciálisabb volt, ugyanis az első rendeléskor egy alkatrész kimaradt, tehát azt külön rendeltem.

Felvettem velük a kapcsolatot, hogy egybe kérem, nem volt semmi gond -később jött az sms, hogy a külön rendelt terméket átvehetem- nem foglalkoztam vele, majd kihozták egyben..szóval nem kell aggódni, ha szállítást kértél, szállítani fogják.

2017. dec. 27. 09:37
 2/8 szántóvető ***** válasza:
milyen tipp ill segítség kell?felhívod őket vagy írsz nekik emailt megadva a rendelési számot és kéred h szállítsák ki.itt a gyakorin hiába írsz ki kérdést az nem segít.
2017. dec. 27. 09:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Kicsit most megnyugodtam. Várok egy kicsit és meglátom jelentkeznek e majd. Köszönöm a segítséget.
2017. dec. 27. 09:46
 4/8 Zzzoli ***** válasza:

Minek jelentkeznének amikor arra várnak hogy te jelentkezz a gépért.

Neked kell őket felkeresni hogy miféle adminisztrációs hiba történt, mert te kiszállítást kértél.

2017. dec. 27. 10:44
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet, hogy véletlen, de hívd fel őket, ne várj.
2017. dec. 27. 13:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Irtam nekik,a visszajelzésükre várok.
2017. dec. 27. 13:08
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Telefon nem lenne gyorsabb?
2017. dec. 27. 13:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Minden rendben,emailban felvilagositottak. Minden okes,3 napon belul ki is szállitják :)

Koszonom a segitsegeteket!

2017. dec. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!