Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Más okos óra mint pl Apple...

Más okos óra mint pl Apple iwatch?

Figyelt kérdés

Konkrétan olyan okos órát keresek amin válaszolni tudnék Fb,Whatsapp vagy hasonlón. Nem csak megjeleníti hogy írt vki...

Apple iwatch tudom hogy képes erre. De hogy nézne már ki note8 mellé...

S3 front meg úgy tudom nem igazán képes rá . Nézelődtem olcsó kínaiak felé is de azoknak állítólag 1-2 órás üzem idejük van amik rendes androiddal vannak 2-4 maggal stb.

Szóval kérdés adott.

2017. dec. 26. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A Samsung saját okosórái között nézz körbe. Tudtommal az Apple Watch Samsung termékkel nem is megy, de lehet hogy aztán tévedek.

Garminnak vannak jó órai, de azok inkább fitness karperecek és ezekkel válaszolni megint-csak nem lehet.

2017. dec. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!