Apple okos-órát eladni?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy iphone SE-t a T-mobilban, és ha órával együtt vettem akkor olcsóbb volt (az egész család új díjcsomagot váltott, tv/internet szolgáltatót is cserélünk, nem igazán értek hozzá) és kipróbáltam és rájöttem, hogy nekem erre nem nagyon van szükségem, így szeretném eladni. Szerintetek hogy kellene csinálnom? Ugyanis ha eladom nyilván nem lesz rá garanciája annak aki megveszi, illetve még törlesztjük is. Megvennék ennek ellenére? Mennyiért tudnám eladni? Valaki aki ért hozzá, segítene?2017. jún. 7. 20:43
1/3 anonim válasza:
Egy ilyen óra az Apple holnapján kb. 100.000ft.
Ha megnézed egy nagy viszonteladó boltba, ott 80.000-ért is kapsz már.
Add el Jófogáson vagy vaterán, mondjuk 60 ezerért, de a Facebook-os eladást is meg lehet próbálni, viszont itt kicsit olcsóbban. Mindenképpen írd oda, hogy új.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. jún. 8. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!