Playstation 4-ben ti bent szoktátok hagyni a lemezt? Ki is kapcsoljátok teljesen?

Figyelt kérdés

Kaptam karácsonyra egy Ps4 Slim gépet, és mellé egy lemezes játékot. Beállítottam, csináltam account-ot, a játékot behelyezve fel is másolta már a gépre. 3 kérdésem lenne:

1 - ha végeztetek a játékkal, hogy kell belőle kilépni? Mert ha a menübe lépsz ki, attól elvileg a játék tovább fut a háttérben, nem?

2 - ki szoktátok kapcsolni a gépet, ha nem játszotok? Vagy csak készenléti módban hagyjátok?

3 - ti bent szoktátok hagyni a gépben a lemezt, ha kikapcsoljátok/készenlétbe helyezitek? Vagy azt előbb kiveszitek vissza a tokba?

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2017. dec. 25. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan menupont, hogy alkalmazas bezarasa. Nem kell kilepni, ha valami mast inditasz, ugyis kilep majd.

En, ki kapcsolom, ha nem kell. Minek bugjon?

Bent van cd, semmi baja nem lesz.

2017. dec. 25. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Ha visszalépsz az alapmenübe és megnyomod az options gombot (jobb pici a touchpad mellett) miközben a játék ki van választva (rá vagy lépve) feladja a close application lehetőséget.

2. Igen ki, csak akkor teszem készenlétbe ha valamit frissít/letölt.

3. Igen, mindig visszateszem a tokjába.

Jó szórakozást. :) Valamint a profilodhoz van 2 napos PS Plus is, amit ha akarsz multizni tudsz aktiválni az adott játékon belül. :)

2017. dec. 25. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!