Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBox One S (slim) vagy Playsta...

XBox One S (slim) vagy Playstation 4 (slim) melyiket éri meg megvenni?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm!!
2017. dec. 24. 14:26
 1/1 anonim válasza:

Egyértelműen Ps4 . Hogy miért ?

Mert a nagybetűs videojátékok ps-re jönnek ( last of us,uncharted sorozat, horizon zero down) csak hogy néhány év játékot mondjak. Míg xboxra nincs konkrétan exkluzív, ami meg jelenik xboxra azt pc-n is ugyanúgy tolhatod, felteszem van egy közepes Pc-D , ha nincs géped és teljesen hidegen hagynak a ps címek (amit kétlek, mert rengeteg jó Jatek van) akkor Xbox .

Nem vagyok elfogult ps fan, előző konzol generációban Xbox 360at használtam 5 évig , mert ott meg volt exkluzív ,most már tolhatom a forzat Pc-n is. De ezt a generációt egyértelműen a ps nyeri még a vak is látja , nem véletlen járnak 90 millió felett a Ps4 eladások, míg Xbox one olyan 30 millió (szép szám az is). Amúgy nem véletlen látod mindenhol az Xbox akciókat leárazások folyton , csak hogy vigyék már. Én is sokat gondolkoztam mert kecsegtető volt az Xbox , sok mindent adtak volna hozzá , de bele gondoltam hogy nincs egy értelmes exkluzív se szemben a ps-el, és inkább 20at ráfizettem a boxhoz képest és vettem eg ps 4 prot , nos életem egyik legjobb döntése volt ;) Ja és az elemes kontroller kész vicc boxnal, folyton azt kutattam hogy van e a lakásban , jó lehet bele venni akkut de az is plusz költség, míg psnel csak radugod a konzolra és tölti is a beépített akkut, élnem mondhatom hogy mennyire kényelmesebb igy. Remelem tudtam segíteni ;)

2017. dec. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!