Rossz minőségű anyagokból van, abból is kevés, igénytelen, ezek miatt rossz hatásfokú és rossz hangminőségűek(előttem lévő példa jó, mert olcsón kapod ezt a dolog legalább.)
2017. dec. 17. 09:38
5/14 anonim válasza:
A Somogyi megveszi a legalja, legolcsóbb kínai alkatrészeket, amiket már a Sencor is szégyell beépíteni a készülékeibe. Szarból még mindig nem lehet várat építeni.
2017. dec. 17. 10:11
6/14 Zzzoli válasza:
A somogyitól már csak az Auna, meg Skytech gyengébb, de egyébként tényleg a legallja kategória sajnos.
Az előttem szólók leírták miért.
2017. dec. 17. 10:19
7/14 A kérdező kommentje:
Értem én sal spa4050-es hangszórópárt szerettem volna megvásárolni mert sajna nem elég vastag a pénztálcám.
Hangosítást szeretnék vállalni és sajna a két reflex r250-es (gyári) hangfalpáram egy castone cpa300 as végfokkal még mindig kevésnek bizonyul.És többen is ajánlották hogy csináljak legalább (2db) vagyis 1pár hangfalat a nagyobb hangnyomás érdekében.És sajna nincs más választásom mint a sal. Sokan fikázzák amit meg is értek mert én is tapasztaltam a mai napon.
De viszont nem halotam még kültéri másnéven szabadtéri változatát mint az spa4050-est
2017. dec. 17. 16:17
8/14 anonim válasza:
Castone cpa300 az nem kicsi neked?....Az spa4050-et szerintem csúcsra hajtva egy buli alatt meg lehet "főzni" egy komolyabb végfokkal,de ez csak az én véleményem.Néhányan akik alternatívát akarnak a sal helyett,azok master audio-t vesznek.Ha meg tényleg hangosítást vállalsz akkor a kicsit is jártas megrendelő messze kerülni fog ha meghallja a somogyi márkanevet.Az igazi hangosítás nem filléres akciós dolgok egymásra dobálásából áll.
2017. dec. 17. 16:30
9/14 A kérdező kommentje:
Hát igen ezis benne van. Valójában egy esküvőt hangosítanék a végfokkal meg a 2db reflexemel de akkor a somogyi kilőve.
Milyen hangszórót ajánlanátok ami kb 50 ezerből kivan (csak mély hangszórót)
2017. dec. 17. 17:49
10/14 anonim válasza:
50-ért már Eminence Kappát lehet találni jó állapotban használtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!