Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HDMI elosztó használata TV-nél?

HDMI elosztó használata TV-nél?

Figyelt kérdés

Helo!

Adott a következő probléma: Van egy TV, amin van 3db HDMI és 2db USB kimenet. Én erre szeretnék 4db HDMI-s készüléket rákötni, 2 konzolt, 1 számítógépet és egy tv set-boxot (AV kábel itt nem játszik, mert 15 méterrel odébb van a box, annak a kábele csak addig ér, a TV-t meg nem tudom közelebb rakni mert nincs hely neki).

Gondolkodtam egy ilyesmi elosztón:

[link]

Viszont ha ennél a kimeneti oldalra kötöm be a gépet és a TV-t, akkor nem tudom hogy lehetne váltani köztük (már ha működik ezzel mindkét irányba és nem csak az apa oldalról veszi a jelet).

Vagy ha a 2 konzolt ezzel dugom be (konzolok HDMI-je megy az anya részbe, az 1 szem apa meg a tv-be), akkor tudja külön-külön érzékeli őket? Egy időben egy konzol lenne használva értelem szerűen.

2017. dec. 13. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél az nem jó erre a célra.

[link]

2017. dec. 13. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Márpedig 15 méteres AV kábelt hamarabb kapsz és főleg olcsóbban, mint HDMI közösítőt.
2017. dec. 13. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:

az a baj hogy 1 AV van közös Y komponens esetén TV-n, ami úgy meg nem jó :D

Köszi a linket, megnézem azokat.

2017. dec. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!