THRUSTMASTER T150 Force Feedback-et szeretnék venni és azt akarom kérdezni hogy megéri-e annyiért megvenni vagy találok jobbat ugyanazértz az árért?

Figyelt kérdés
Maximum 55 ezer forintot költenék rá. Fontos számomra, hogy PC-n és PS4-el egyaránt kompatibilis legyen.

2017. dec. 11. 07:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Inkább vennék egy használt Logitech G29-et, még ha egy kevéssel többe is kerülne.

Volt 2 Thrustmaster kormányom. Az egyik egy olcsóbb, 100€ körüli kormány volt, na az szóra sem érdemes, az egy vicc volt a Logitech Driving Force GT és a G27 után (ez csak PS3 kompatibilis).

PS4-re vettem egy Thrustmaster T500RS-t, és csalódtam benne. A gombok beragadtak fél év használat után, a kormány ha nincs lecsavarozva, elmászik, a váltó gyári állapotban használhatatlan (5-ös helyett előfordul, hogy 7-esbe rakod, a Fanatec ezt a 7 sebességes váltót sokkal jobban megoldotta, de még a Logitech is, fele áron). A pedálok jók, de fellazulnak a csavarok időnként. Nem szerelni akarok, hanem vezetni egy ilyen kormánnyal. Nekem csalódás volt.

Aztán jött a G29. Használtan persze. Nem mászik el, elég erős és precíz, csendes, a pedálok nagyon jók, a váltó szintén, és úgy az egész nagyon remdben van. Szerintem megéri valamennyit hozzáfizetni a T150 árához, és egy használt G29-et venni, már csak a pedálok miatt és a strapabiirósága miatt is, na meg a rengeteg gomb se hátrány.

A T150 RS egyébként nem rossz kormány, FFB van, és egész masszívnak néz ki. De azok a pedálok... Ha később szeretnéd bővíteni a T3PA pedál szettel, amit valószinűleg fogsz akarni, az újabb 100€-dba fog kerülni, amivel már egy új G29 árát is meghaladod, és sokkal gyengébb a Force Feedbacked, dupla áron tudod H váltóval bővíteni mint a Logitechet, ami ráadásul nem is olyan jó.

2017. dec. 11. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!