Mért növekszik a számla?
Figyelt kérdés
A T-homenál vagyun és anyámék azért vitetkoznak velem mert hónapról honapra nől a díj. Én tudom, hogy mért nől, azért mert csomagban vagyunk vagyis a bekötés elején 280 forint volt most már 9400 és folyamatosan nől a csomag díj is 9600 vagy mennyi gondolom ott meg áll és kész, de egy csomag díjas cuccot mondjatok már meg, hogy mért emelkedik mert nekem nem hiszik el.2017. dec. 5. 18:12
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, Telekom
2017. dec. 5. 18:14
2/4 anonim válasza:
Mondjuk van egy jól működő telefonszámuk, aminek segítségével utána járhattok ennek a rejtélynek??
Amúgy meg mi ez a szó, "nől"? XDD
3/4 anonim válasza:
Nagyon zavaros kérdés. Annyit tudok írni, hogy meg kell nézni mi van a szerződésben. A Telekom weboldaláról le tudjátok tölteni belépés után.
Olyan meg nincs hogy hónapról hónapra emelkedik a díj. Olyan lehet max, hogy az első x hónapban olcsóbb de akkor ennek is benne kell lennie a szerződésben.
4/4 Bihar Valatonon válasza:
Ezt ők sem gondolhatták komolyan hogy 280 forint lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!