Hogyan kell bekötni az előerősítőt?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy csöves előerősítőt. Adott egy harman kardon avr 147.A kérdés az lenne hogy az előerősítőbe beleviszem a jelet rca val és onnan kihozom ugyancsam rca val és az erősítőnek csak simám az egyik rca bemenetelére kötöm? Valamikor olyat olvstam hogy az avr előfokát ki lehet iktatni valahogyan. De így nem lesz kiiktatva. Szóval?2017. nov. 29. 20:56
1/4 anonim válasza:
Mi ez az előfok, mire kell? Ha lemezjátszóhoz, akkor kimenetét dugd be a HK egyik vonalszintű bemenetére.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy vonalszintű bemenet? Am pchez kellene. Elméletileg sokkal dinamikusabb hangzá érhető el. Mi a véleményed?
2017. nov. 30. 04:47
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát az nem aux bemenet?
2017. nov. 30. 04:50
4/4 anonim válasza:
Azt mondjuk nem értem mi az az AM PC amihez kellene, a google se dob rá semmit.
Igen valamelyik bemenetre dugd és az erősítőnél az üzemmódválasztóval a direkt, vagy a pure direkt üzemmódot válaszd ha van ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!