Megéri az árát ez a karóra?
Figyelt kérdés
Emagon ma black frieday van es 160ezer forintrol levannak arazva a so&co karorak 18ezer forintra. Megeri megvenni vagy ez is hasonlo ekszerTV hulyeseg?2017. nov. 24. 13:25
1/7 anonim válasza:
160000 ről 18000 ezerre?????
Nem néztél el valamit?
2/7 anonim válasza:
Akkor szerintem megér vagy 2000 ft-ot.
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Ha ez így van, akkor átverés és nem ér 10.000-et sem az óra.
4/7 A kérdező kommentje:
2017. nov. 24. 16:34
5/7 anonim válasza:
Például:
Ez egy gagyi vacak, ami hamar kopni és jó eséllyel oxidálódni is fog idővel. Vedd észre, hogy ennyiért egy jó Casio-t kaphatsz, ami éveken át lesz megbízható társad. A 160-ról 18-ra leárazás meg felveti azt a kérdést, hogy hány éve vagy királylány, ha még hiszel a mesékben?
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Hát, ha ez az óra 119.000-et ér, akkor megeszem a kalapom. Ki az, aki ezt elhiszi? Ennyiért simán kapsz egy jó Skagen-t is, de akár Casio-t is, ami pöpecz. Még a 18.000-et sem éri meg szerintem, nem is tudom ez milyen márka.
7/7 anonim válasza:
Késő valasz , de megérte volna . Jó órák amúgy. Nézd ez itt órás oldal . Realis árakkal
Legközelebb ha ilyen van keres ra mashol is hogy mennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!