Milyen ebook olvasót lenne érdemes vásárolnom?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy ebook olvasó készüléket. Eddig még nem volt ilyenem, és szeretném megtudni, hogy milyet lenne érdemes vásárolnom. Ami lényeges nekem: viszonylag sok könyv férjen rá, viszonylag hosszú üzemideje legyen és támogassa a pdf formátumot is. 30 000Ft-nál többet nem igazán szeretnék rákölteni. Ebben az árkategóriában milyen márkát lenne érdemes nézzek? Olyat vegyek, amin van háttérvilágítás, vagy olyat, amin nincs? Esetleg konkrét ebook olvasót tudna valaki ajánlani?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2017. nov. 23. 16:53
1/4 anonim válasza:
Ha fontos a szótár is, akkor Kindle, ha a tárhely nagysága fontosabb, akkor valamelyik Pocketbook. A háttérvilágítás nem fér be a 30000 ft árkategóriába.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Pedig ahogy néztem, van olyan, ami beleférne az árba és van háttérvilágítása...de azt sem tudom, hogy annak van-e értelme.
2017. nov. 23. 18:55
3/4 anonim válasza:
Háttérvilágítás nem olyan fontos,egy könyvben sincs, inkább olyanoknak szükséges, akiknél mindig sötét van. Én a Kindle 8at ajánlom.
4/4 anonim válasza:
Nekem Kindle 6-os van, meg vagyok elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!