Milyen kormányt és pedálokat érdemes venni Ps4-hez?
Logitech G29 használtan. A legjobb ár-érték arányú kormány a piacon. Az olcsóbbak drasztikusan gyengébb minőséget képviselnek, a drágábbak meg max 10%-al nyújtanak többet.
PS3-ra volt egy olcsóbb megoldás, a Driving Force Pro, majd a GT, ezek mind a kettő nagyon nagyon jó kormányok voltak az árukhoz képest. De PS4-re sajnos nem készült belőlük újabb verzió. Volt valami másfajta olcsóbb Thrustmasterem, de 1 hétig használtam csak, kiábrándító volt vele menni...
G27-em volt aztán, ami a legjobb kormányom volt sokáig. Majd vettem egy T500RS-t, ami jó, de nem sokkal nyújtott többet a G27-nél, miközben az ára több mint a duplája volt. Ezért csalódtam benne. Röviden jó az, de nem annyira, mint amennyibe kerül. El is adtam, és most használt G29-est keresek. Szerintem az a legjobb ár-érték arányú a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!