Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sphinx and the cursed mummy...

Sphinx and the cursed mummy jatek hiba?

Figyelt kérdés
Az egyik reszen ahol a mumia az Uruk kastelyban van es abban a focsarnokban ahol 3 fele lehet menni es nekem az egyiken kene egy peremen at bemennem (a negyorszemesen) de a peremrol leestem es az egyik orszem eszrevett es becsukodott az ajto es azota nem tudok bemenni pedig be tudnek surranni mert nem vesznek eszre, de az ajto automatikusan (hibasan) bezarul. Nem tudom mit lehet ezzel csinalni es sajna meg ra is mentettem szoval nem nagyon tudok visszaterni az aktualis kezdopontra a jatekot meg nem szivesen kezdenem ujra. Help!!
2017. nov. 18. 00:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!