Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem működik a gépemen a...

Miért nem működik a gépemen a wifi?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy egyszer csak azt vettem észre,hogy a gépem rá van csatlakozva a wifinkre, de egy felkiáltó jel van ott és azt írja, hogy nincs internetkapcsolat. A többi gépen és a telefonokon viszont volt rendesen wifi. Megpróbáltam nagyon sok mindent, utána is néztem,de eredménytelen volt. Aztán láttam egy olyat,ahol azt ajánlják, hogy a wifi routeren van egy nagyon kicsi reset gomb,és azzal újra kell indítani. Meg is tettem, majd azt vettem észre, hogy a telefonomon sincs mát kapcsolat. És a többiek is mondták,hogy nekik is elment. Felhívtam a telekomot, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Elmondtá,közösen megcsináltuk, és minden visszaállt. Miután letettem a telefont. Még játszottam egy kicsit rajta,majd úgy gondoltam,hogy meg kéne nézni,hogy a gép is rátud-e csatlakozni. Bekapcsoltam, beírtam az új wifi jelszót, és azt vettem észre,hogy az a felkiáltó jel megint ott van. Most nem tudom mi tévő legyek,segítséget szeretnék. Ui.: ha segítene,akkor elmondom,hogy amikor a gépemen rámegyek a hálózati beállításokra,és ott a hibaelhárításra,akkor egy idő után ezt az üzenetet adja ki hibának:A(z) wi-fi 2 nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval.

2017. nov. 11. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
2017. nov. 11. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
2017. nov. 11. 20:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Légyszi magyarul, mert alig értek valamit, és valahol írja hogy menjünk az xy fülre, de nekem ott nem mutatja azt a fült,ahová kéne menni.
2017. nov. 11. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Ennél a windows supportnál a 3. pontot nem értem. Valaki tudna seíteni?
2017. nov. 11. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!