Vape ben milyen spirált milyenre lehet cserélni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Említem is a szóban forgó e cigit. Ez egy Kangertech TopBox Mini. 3 féle porlasztót adnak hozzá, de ahogy elnézem, mindhárom újjáépíthető könnyedén. Az egyik egy SS 0.5 Ohm os (15-60W), másik egy Clapton 0.5 Ohm os (18-70W), és végül egy Mini RBA, Ni200 0.15 Ohm (15-50W). Kérdésem, ha ezekhez nem találnék megfelelő huzalt, mivel tekerhetném újra őket? Más anyag szóba jöhet, vagy csak az eredeti? Más spirállal nem működne mondjuk a thermo kontroll igaz? Ezt a starter kit et szeretném megvenni, de még annyira nem értek hozzá, ezért előbb informálódnék. 0.1 Ohm ig kezeli a porlasztókat ez a vape, illetve akksi nem jár mellé, de én egy Samu 18650 es 35A s 2500 mah os akksit néztem hozzá. Jó döntés lenne? A válaszokat előre is köszönöm :P
2017. nov. 12. 10:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!