Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Leszeretném cserélni Fujifilm...

Leszeretném cserélni Fujifilm S4500-as gépemet egy tükörreflexesre, de milyenre?

Figyelt kérdés

Bridge típusba nagyon jó ez a gép de minél többet tanulok minél többet fényképezek rájöttem hogy ez nem lesz elég, jó lenne egy olyan amire lehet vakupapucsot rakni mivel a beépített hát nem sokkra jó, cserélhető objektív is jó lenne már csak a manuális zoom miatt is azzal szerintem jobban be lehet állítani és később is több lehetőséget add. De a legfontosabb amiért váltani szeretnék hogy nem elég élesek és elég szemcsések is a képek bármilyen beállítást(ezt nem úgy kell érteni hogy minden kép ilyen!) is használok (nagyításban) és szeretnék még jobb minőségű képeket csinálni. Leginkább természet fotózásra és makró fotók készítésére használom de ennek az is az oka hogy erre a legalkalmasabb a gép, később jó lenne másra is használni. Milyen gépet javasoltok? Ár kategóriában olyan 70000Ft-ig gondolkozok de valamennyire rugalmas. Ezért használtban is gondolkozok de attól kicsit tartok. Találtam már pár lehetségeset:

-Nikon D60

-Sony dslr A200

-Canon EOS1100D (hallottam hogy ez jó de sajnos az ára is)

-Nikon D90 (ennél is sajnos csak az ár a gond)

Minden vélemény érdekel

2013. dec. 28. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebben az árkategóriában nehéz lesz. Leginkább azért, mert a tükrös gép nem áll meg ott, hogy megvetted a vázat. Mindenképp egy belépő váz vagy egy régebbi modell jön szóba, de ahhoz még kell objektív, vaku, stb, ami azért nem olcsó mulatság.

Talán próbálkoznod kellene a régi manuális objektívekkel, de azok között nem ismerem ki magam. Vagy talán Pentax gép? Sokan dicsérik.

2013. dec. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!