Csak nekem nem csinál szép képeket a Fujifilm Finepix S2960?
Figyelt kérdés
Tök mindegy melyik beállításra teszem, nem csinál túl szép képeket. A telefonom jobbakat készít. Illetve ha használom a vakut, akkor mire fényképez a gép, a gyerekem becsukja a szemét a vakutól. Konkrétan szürkülettől nem lehet a gyereket fényképezni, mert minden képen csukva lenne a szeme.2013. nov. 29. 10:51
1/5 anonim válasza:
nekem 2980-asom van, és az automata módok tényleg nem az igaziak, mert nekem is volt olyan telefonom ami szinte jobb képet csinált. De a manuális módban viszont egész szép képeket lehet kihozni. A vaku nálam egész gyors, persze miután ráfókuszált a gép a témára.
2/5 anonim válasza:
Át kéne olvasni a használati utasitást. Alaposan. De tényleg!
3/5 A kérdező kommentje:
Megtörtént.
2013. nov. 29. 18:08
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen gépem, van, és teljesen jó képeket készít
5/5 A kérdező kommentje:
De akkor a miénkkel mi a baj? Néha tök homáylos az egész, el van mosódva.
2013. dec. 6. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!