Jók a samsungok? Ez a tv megér ennyit?

Figyelt kérdés

[link]

(Le van árazva, 3,8 mèter távolságról néznèm.)

Mèg sosem volt samsung tv-m,valaki dicsèri valaki utálja a márkát,

2017. nov. 2. 15:38
 1/3 Peti1001 ***** válasza:
Nem, nem és nem! Nekem ennél egy százassal drágább Samsung SMART TVm van és borzasztó! Egy éves sincs a TV szóval még réginek se lehet mondani. A SMART funkció használhatatlan, a YouTuben van hogy perceket gondolkodik, kifagy, a böngészésnél is akad.. Ha a NetFlixet nem használnám vissza küldtem volna! Nincs baj a Samsunggal, a többi SMART TV is lassú! Online filmézést felejtsed is el, ha még azok minősége nem riasztott el. Ugyan ilyen TVt kapsz jóval olcsóbban csak az “buta”. De szerintem ennyiért már kapni LG Oled kijelzőseket is, amik gyönyörűek, persze ezekhez ajánlatod a HD csatorna.
2017. nov. 4. 00:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem Samsungom TVm van (M550). Ha csak tévézni akarsz oké, a display jó.

De annyira pudva minden más oldalról... nincs 3.5mm kimenet, a távirányító egy vicc, a belső lejátszója nem tudja kezelni a feliratot (2017ben!).

Softwares és hardwares oldalról is vannak vele gondok de a képe szép.

2017. nov. 5. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung UE49M5502 és nagyon meg vagyok elégedve (mint minden Samsung termékkel).

Gyönyörű kép,nagyon stabil wifi kapcsolat,lapos tv-khez képest meglepő jő hangszórói vannak és sorolhatnám.

Én semmi hibát nem vettem észre a beépített alkalmazásokban sem,szóval én nagyon ajánlom!Az előző Samsung led tv-m is csak azért adtam el,mert 82cm-átmérőjű volt és soha nem volt semmi baja annak sem.

2017. nov. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!