Pioneer MVH-190UB autó hifi fejegység csak ennyit tud?
Figyelt kérdés
Volt egy régebbi CD-s JVC fejegység a kocsimban, de már érett a csere, így a fenti Pioneer-re esett a választásom a sok pozitív vélemény miatt. Na, be is szereltük, de a hangzása sokkal-sokkal rosszabb, mint a JVC-é. Ahhoz képest kb. semmi basszus nincs rajta, nem szól olyan erőteljesen, hiába állítom be az eq-t a super bass-ra... Ez tényleg csak ennyit tud, vagy valamit még be kell állítani? Gyári hangszórók vannak a kocsiban, de ha a JVC-vel szuperül szóltak, akkor a Pioneer-rel is így kéne, nem? Köszi!2017. aug. 4. 08:16
1/5 anonim válasza:
Eq-t allitsd powerfulra
Bass-t +1-re
Loudness-t lowra
Minden mas (sw, hpf stb) off
Function menupontban sound retriever 1-esre
Nekem igy van es a gyari radioknal mindenkepp jobban szol
2/5 anonim válasza:
Mit gondolsz, miért reklámozzák az erősítőket agyon? :DDD
A régebbi magnók tényleg fantasztikusan szólnak és a hűtőborda mérete is jelezte ezt.Lássad, mekkora van ezen, vicc:DDDD
Esetleg nézd meg a bekötést, hogy nincs e valami "keresztbe" a kimenetnél...tudom, dugós, de az sem szentírás.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első hozzászóló! Beállítottam úgy, ahogy írtad és szuper!!! Most már ugyanolyan jól szól, mint a JVC! Nagyon köszönöm!!
2017. aug. 4. 14:02
5/5 anonim válasza:
Azt hittem, ezeket már áttekerted:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!