Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Semmi sem működik a Kindle...

Semmi sem működik a Kindle 8-on, ami a leírásban található. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma vettem egy kindle 8-at. Elvileg olvassa a doc fileokat. A saját és a letöltőtt docot sem olvassa be. Elvileg támogatja a PDF-et is. Hát nagyon csúnyán jeleníti meg. Egy hivatalos nonprofit weboldalról letöltött, kindle formátumú könyvet sem olvas be rendesen. X oldalanként megjelenít egy PDF oldalt, amit előtte és utána Kindle formátumos képbe is megjelenít. Tehát így középre bedobja. Továbbá a szavakat is összeírja.

Elvileg amelyik szót kijelölöd és megnézed a szótárban, automatikusan elmenti és visszakereshetővé válik a szótárba. Ezt se csinálja.

Most ha vissza szeretném vinni akkor November 1-e is beleszámít a 72 órás indoklás nélküli termék visszavételre? Vásárlás dátuma: október 30.

2017. okt. 30. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
minek veszel ilyen korlátozott vackot? volt paperwhite-om 2 hétig, soha többet ilyen szarokat, rendes tablet és nincs semmi gond
2017. okt. 31. 01:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Mert mindenki jót mondott róla és a neten is csak jót olvastam róla.

Miután este próbálgattam én is a tableten mellett gondolkodtam.

Ezt meg visszaviszem a boltba.

2017. okt. 31. 06:48
 3/4 vatafak ***** válasza:
soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam az enyémen, a pdf hanyagolható de azon túl kiválóan működik
2017. okt. 31. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
A Kindle frissült. Eddig egyedül a WORD fájlok beolvasását nem tudja. Melyik Officcal vagy milyen formátumba mentitek le? én általában docx.-ba.
2017. dec. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!