4k-s film miért szaggat?
Figyelt kérdés
Most vettem egy samsunk uhd tv-t 2017-s modell
Pendrivra rárakta a letöltött 2160p filmet,bedugom a tv-be és elindul szépen,mikor jön a film jelenet akkor mmeg szaggat
Hdr nélkül játszom le.
2017. okt. 28. 23:36
1/7 anonim válasza:
Nem kell filmüzemmódba, vagy más beállítást csinálni a tv-n?
Mondjuk a film üzemmód csak a fényerőt szokta változtatni a régieken, az UHD-n passz, de az is lehet a pendrive lassú, mondjuk USB 2.0 ami 480mbit/s nem tudom a 4K filmnek mennyi sávszél kell pendriveról.
2/7 anonim válasza:
minden 2017es uhd tv tudja a hadrveres hevc kódolást, szóval azzal nem lesz baj, ami szar lehet az a pendrive, usb3 kell neki
4/7 A kérdező kommentje:
wish-röl lett vásárolva a pendrive 2000 Ft 256gb:D
2.0
2017. okt. 29. 09:37
5/7 anonim válasza:
ilyen kínai szartól ne várj sokat, semmi se igaz abból ami rá van írva
6/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Sikerült azóta megoldanod?
7/7 Cápeti085 válasza:
Nekem 500gbs kesu márkájú kínai usb 3.0 külső vinyóm van. Simán viszi a 4k filnet a samsung 60Q49 tvn. Átlak 30mb/s másol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!